Zaalverhuur en Bedrijfsevenementen in Breda

Welkom bij Wereldrestaurant Breepark, dé locatie in Breda voor al uw zaalverhuur en bedrijfsevenementen. Of u nu een intieme bijeenkomst plant of een groot bedrijfsevenement, onze veelzijdige zalen en uitgebreide cateringopties bieden alles wat u nodig heeft voor een succesvolle en onvergetelijke ervaring. Ontdek onze faciliteiten en laat ons u helpen om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Over de Zaalverhuur

Bij Wereldrestaurant Breepark bieden wij een scala aan zalen die geschikt zijn voor allerlei evenementen, van zakelijke vergaderingen tot grootschalige conferenties. Onze zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele technologie en flexibele opstellingen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Capaciteiten variëren van kleine groepen tot grote bijeenkomsten van honderden deelnemers.

Bedrijfsevenementen

Onze locatie is perfect voor bedrijfsevenementen, waaronder workshops, teambuildingsactiviteiten, seminars en jaarlijkse bedrijfsfeesten. Wij bieden volledige ondersteuning, van planning tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt.

 

Cateringopties

Geniet van een breed assortiment culinaire opties. Van lokale Nederlandse specialiteiten tot exotische internationale gerechten, onze chefs zorgen voor een smaakbeleving die perfect aansluit bij uw evenement. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met verse ingrediënten.

Foto’s en Testimonials

Blader door onze fotogalerij om een indruk te krijgen van de evenementen die we hebben gehost en lees de testimonials van onze tevreden klanten die hun ervaringen bij Wereldrestaurant Breepark hebben gedeeld.

Als CEO van digendo heb ik het genoegen gehad meerdere bedrijfsevenementen te organiseren bij Wereldrestaurant Breepark in Breda. Elk evenement was een doorslaand succes, mede dankzij de uitstekende faciliteiten en de professionele aanpak van het hele team. De flexibiliteit en aandacht voor detail maken elke gelegenheid speciaal en persoonlijk. De catering is van topkwaliteit, met een indrukwekkende verscheidenheid aan smaken die altijd perfect aansluiten bij de sfeer van ons evenement. Ik kan Wereldrestaurant Breepark van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een locatie die commitment toont en elk evenement naar een hoger niveau tilt.
Frans van Duijnhoven
CEO, digendo

Contact en Reserveringen

Klaar om uw zaal te reserveren of heeft u meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via 076 – 230 50 90 of info@wereldrestaurantbreepark.nl.

Ons toegewijde evenemententeam staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw perfecte evenement.