Welkom bij Wereldrestaurant Breepark. Wij nemen onze vegetarische gasten mee op een korte ontdekkingstocht door onze keuken. In diverse keukens van ons restaurant bieden we een uitgebreid assortiment voor u als vegetarische gast.

De Europese Grill:
Kies uit een ruime selectie van verschillende soorten groenten om een heerlijke maaltijd te laten bereiden, vergezeld van een saus naar keuze. Dit geldt ook voor onze wokkeuken.

De Soepbar:
Wij bieden drie soorten vegetarische soepen, waaronder tomatensoep. De overige twee soepen variëren en worden aangepast aan het seizoen.

De Bakkerij:
Geniet van een versgebakken broodje bij uw soep, met of zonder (kruiden)boter.

Vanuit onze soep- en bakkerijkeukens komt u in onze mediterrane keukens, waar u een overweldigende keuze aan pizza’s, pasta’s en kazen vindt, die stuk voor stuk voor ruime variatie zorgen.

Als onze gast kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een pizza fungi, paprika of mixed vegetables. Ook deze keuken biedt een wisselend assortiment, hoewel de klassieke fungi natuurlijk niet mag ontbreken.

Ons Mediterraanse Kaasbuffet:

Biedt een overvloed aan keuzes.

We zijn bijzonder trots op onze uitgebreide, huisgemaakte saladebar. Als vegetarische gast kunt u kiezen uit diverse salades en zelfs uw eigen salade samenstellen met de heerlijkste toppings en andere delicatessen zoals tomaat en croutons.

Speciale Aandacht voor Onze Grillkeuken:
Voor de overheerlijke gegrilde groenten.

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons Aziatische buffet.

Naast nasi, bami, rijst en mihoen is er een diverse keuze aan vegetarische gerechten.

Ons Western Buffet:
Waar de keuze enorm is! Wat dacht u van een verrukkelijke aardappelgratin?

Dit is slechts een kleine selectie van al het heerlijks dat wij te bieden hebben.

Na een rondgang door onze keukens, arriveren we bij de desserts. Hier vindt u een overvloed aan vers fruit, meer dan 12 soorten ijs, aangevuld met huisgemaakte crêpes, churros, poffertjes en de allerlekkerste taartjes.

Kortom: alles om u een onvergetelijke avond te bezorgen.