Vragen

Antwoorden op Jouw Vragen

Bij Restaurant Breepark willen we dat jouw ervaring soepel verloopt en vrij is van vraagtekens. We hebben een lijst samengesteld met veelgestelde vragen om je te helpen bij het navigeren door jouw culinaire avontuur. Of je nu wilt weten over onze menuopties, reserveringen, speciale arrangementen of andere details, we hebben de antwoorden die je zoekt.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen, elk met een duidelijk en informatief antwoord.

Parkeren

Parkeren kan in Winkelcentrum Breepark. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar (2000) klik hier voor meer informatie.

Rekening & betalen

Voor bedrijven en instellingen die geregistreerd zijn bij de KvK bieden wij de mogelijkheid om op rekening te dineren. Hiervoor gelden de volgende richtlijnen:

 • Een geldig legitimatiebewijs en bijbehorend visitekaartje van de tekenbevoegde.
 • Een kopie van het KvK-uittreksel, niet ouder dan 3 maanden.
 • Een ondertekende betalingsvoorwaarde, die u kunt invullen bij aankomst.
 • Een ondertekende kassabon.

Om wachtrijen bij de receptie te verminderen, geven we de voorkeur aan één gecombineerde rekening per reservering, tafel of gezelschap. Tijdens drukke weekenden en/of feestdagen behouden we ons het recht voor om apart afrekenen niet toe te staan.

Bij ons kun je betalen met diverse opties: contant geld, PIN of met onze eigen cadeaukaart. Houd er rekening mee dat wij geen vvv-bonnen, dinerbonnen of andere (cadeau)bonnen van derden kunnen aanvaarden.

Helaas kunnen wij geen betalingen accepteren via vvv-bonnen, dinerbonnen of vergelijkbare (cadeau)bonnen van derden. Dit komt mede door de hoge kosten en de administratieve verwerking die hiermee gepaard gaan.

Helaas is het niet mogelijk om de rekening te verdelen en apart te betalen. We kunnen dit proces bij de kassa niet faciliteren om een vlotte doorstroming te waarborgen.

Tarieven

Kinderen tot en met 2 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. Dit tarief en meer informatie vind je op onze prijzenpagina. We verzoeken je vriendelijk om dit bij de reservering aan te geven, zodat we rekening kunnen houden met de beschikbare ruimte. Houd er rekening mee dat Maxi-Cosi’s of kinderwagens ook een plaats nodig hebben; let wel op dat niet alle tafels voldoende ruimte bieden hiervoor.

Op speciale dagen gelden onze weekendtarieven. Dit is van toepassing op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, 1ste & 2de Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1ste & 2de Pinksterdag, Moederdag, Vaderdag en Kerstavond (24 december). Voor de Kerstdagen gelden andere prijzen, die we tijdig zullen aankondigen.

Tijdens Kerstperiode hanteren wij speciale kerstprijzen, die jaarlijks rond begin oktober worden aangekondigd.

Op de overige feestdagen geldt het weekend tarief. Op beide Kerstdagen gelden andere tarieven, deze worden rond de Kerst periode bekend gemaakt.

Onder feestdagen valt:

 • Nieuwjaarsdag
 • Valentijnsdag
 • 1e & 2e Paasdag
 • Koningsdag
 • Moederdag
 • Hemelvaartdag
 • 1e & 2e Pinksterdag
 • Vaderdag
 • Sinterklaas
 • 1e & 2e Kerstdag (gelden andere tarieven)
 • Oudejaarsdag

Absoluut, ons restaurant biedt diverse ruimtes en faciliteiten voor (grote) groepen. 

Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen op 1 reservering (tafel) te plaatsen. I.v.m. de tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering/per tafel. Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaald is voor het gekozen arrangement van het gezelschap.

Reserveren

U kunt online reserveren via onze reserveringspagina.

U dient de duur van uw arrangement vooraf aan te geven bij de receptie of tijdens uw reservering. De tijd voor uw arrangement begint nadat u hebt afgerekend bij de kassa, niet bij binnenkomst. De aanvangstijd staat vermeld op de kassabon.

Een reservering is niet verplicht, maar het wordt wel aanbevolen, vooral op drukkere dagen zoals vrijdag, zaterdag en zondag. Hierdoor bent u verzekerd van een plaats. U kunt online reserveren via onze reserveringspagina.

U kunt zeker uw voorkeur doorgeven, zoals een tafel bij het raam. We doen ons best om aan deze voorkeur te voldoen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen. We danken u voor uw begrip hierin!

Wij hanteren alleen vaste zittingen tijdens Kerst en andere drukke speciale en/of feestdagen.

Wilt u uw reservering annuleren dan kan dit eenvoudig via de mail die u bij uw reservering heeft ontvangen.

Jarig

All-in-Dinner voor de halve prijs! Iedere jarige krijgt op zijn/haar verjaardag 50% korting op het All-in-Dinner! (De korting geldt per jarige per tafel vanaf 4 volwassenen.) Legitimatie verplicht! Kortingen zijn niet te combineren.

65+ Korting

Onze actieprijs voor een 65-plussers is € 36,95. Deze actie is niet
geldig in combinatie met andere acties en is niet geldig op feestdagen
en zaterdagen. U dient een legitimatie mee te nemen

Maagverkleining

Onze actieprijs voor gasten met een maagverkleining is € 36,95. Deze
actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet geldig
op feestdagen en zaterdagen. U dient een maagverkleining bewijs (pasje) mee te nemen

Overige vragen

De keuken sluit 30 minuten voor onze eindtijd, dus zorg ervoor dat je je laatste bestelling vóór die tijd plaatst.

Natafelen is absoluut gezellig, vooral met een groot gezelschap! Echter, bij ons betaalt u niet per consumptie, maar voor de tijdsduur van uw bezoek. Als de tafel na uw gereserveerde tijd nog beschikbaar is, kunt u bij de receptie informeren over het verlengen van uw arrangement tegen een zeer redelijk tarief.

Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze gasten. We willen transparant zijn over de ingrediënten die mogelijk een allergie kunnen veroorzaken.

Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we helaas niet garanderen dat al onze gerechten 100% veilig zijn voor alle gasten met allergieën.

Voor diegenen met allergieën adviseren we om drukke weekenden te vermijden, omdat de keuken tijdens deze periodes soms fouten kan maken bij de bereiding van bestellingen, met mogelijke gevolgen voor gasten met allergieën.

Onze toewijding is om smakelijke en veilige gerechten te serveren. We verzoeken u vriendelijk om bij aankomst nogmaals aan te geven of u of uw gasten allergieën hebben, zodat we extra aandacht kunnen besteden aan uw maaltijd.

Wij bieden onze eigen cadeaubonnen aan in elk gewenst prijsbedrag. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie.

Absoluut, we hebben een lift bij de ingang en het restaurant zelf is gelijkvloers. Als er rolstoelen in uw gezelschap zijn, laat het ons dan bij uw reservering weten, zodat we de tafelindeling hierop kunnen afstemmen.

Helaas is het bij ons niet mogelijk om alleen een drankje te nuttigen.

Ons restaurant is rolstoel toegankelijk en vriendelijk.

Wij begrijpen de behoeften van onze gasten die roken. Echter, om een aangename en gezonde omgeving voor al onze gasten te waarborgen, is roken binnen onze faciliteiten niet toegestaan. Wij nodigen rokers vriendelijk uit om gebruik te maken van de daarvoor aangewezen rookruimte buiten. Deze plek is ingericht om onze rokende gasten comfort te bieden, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een rookvrije omgeving binnen ons restaurant. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

In ons streven om een veilige en hygiënische eetomgeving voor al onze gasten te garanderen, volgen wij strikte HACCP-richtlijnen. Daarom zijn huisdieren, waaronder honden, binnen onze etablissementen helaas niet toegestaan. Uitzondering hierop vormen hulphonden, die vanwege hun essentiële rol voor hun eigenaren welkom zijn. Wij waarderen uw begrip voor deze maatregel, die bijdraagt aan de gezondheid en veiligheid van al onze gasten.

Klachten

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. We betreuren het ten zeerste als u een onaangename ervaring heeft gehad. Als u een klacht heeft, horen we dit graag van u. U kunt uw klacht indienen door een e-mail te sturen. Uw feedback is uiterst waardevol voor ons en we zullen uw klacht met de grootste zorg behandelen. We streven voortdurend naar verbetering van onze dienstverlening.