Welkom bij Wereldrestaurant Breepark

Voor u, als halal gast, hebben wij bij vele keukens in ons restaurant een uitgebreid assortiment. Wij hanteren voor al het vlees lams en kippenvlees als halal. Daarnaast zijn de salami en frikandellen halal. Hiervoor hebben wij een keurmerk.

De Europese grill:

U kunt kiezen uit een ruime selectie groenten en vis die tot een heerlijk geheel bereid worden met een saus naar keuze. Dit geldt ook voor onze wokkeuken.

De soupbar:

Er zijn 3 soorten (halal) soepen waaronder altijd de tomatensoep de andere zijn wisselende soepen die per seizoen aangepast worden.

De bakery:
Een heerlijke aanvulling op uw soep is een lekker broodje met of zonder kruidenboter.

Na onze soep- en bakkerijafdeling komt u bij onze Mediterrane keuken met een overweldigende keuze aan kaas pizza’s en pasta’s.

Welke ook weer een ruime keuze vertegenwoordigen.

Voor u als gast een pizza met kipfilet, salami, tonijn en vegetarisch (allen van halal gecertificeerd vlees ). Ook hier met een wisselend assortiment alhoewel pizza salami natuurlijk niet mag ontbreken.
Ons mediterraans kaasbuffet biedt een overvloed aan keuze.

Tepanyaki:
Onze teppanyaki keuken biedt een vertegenwoordiging van de lekkerste vissoorten, van zalm tot sint jacobsschelp en alles daar tussenin.

Bijzonder trots zijn wij op ons uitgebreide saladebuffet. Huisgemaakt en voor u als gast die van onze halal keukens wil genieten hebben wij een keuze uit wel diverse soorten en een zelf samen te stellen salade met de heerlijkste toppings en andere heerlijkheden als croutons en cherry tomaten.

In onze Europese keuken besteden we bijzondere aandacht aan het halal gecertificeerde vlees, zoals onder andere de shoarmakip (Tavuk), gegrilde groenten, aardappelgratins en andere lekkernijen.

Uiteraard is er voor u ook een heerlijke keuze te maken uit ons Aziatische buffet.
Wat dacht u van gewokte inktvis met groenten, foe yong hai of kipfilet in Gong Bao saus? En dit is nog maar een kleine greep van al het lekkers van deze keuken.

De sushi bar:
Alle sushi in onze keuken, van zowel kip als vis, is halal bereid.

Na een rondleiding door onze keukens komen we aan bij de desserts. Ook hier een overvloed aan heerlijkheden van vers fruit tot 12+ soorten ijs. Aangevuld met churros, crêpes en poffertjes, en de allerlekkerste taartjes*, kortom alles om u een heerlijke avond dineren te verzorgen.

(*uitgezonderd tiramisu)

Alle (in onze keukens) door ons verwerkte kip in onze gerechten is halal gecertificeerd.

Dimsumbar:

Wij hebben een speciale selectie dimsum vanuit onze Aziatische keuken op een speciaal traditionele wijze gestoomd, waarbij de Kip halal gecertificeerd is.