Welkom bij Wereldrestaurant Breepark, de Nieuwe Culinaire Sensatie in Breda
Waar ooit Wereldrestaurant Vandaag stond, daar verwelkomt Wereldrestaurant Breepark nu gasten met open armen. Gelegen in hetzelfde vertrouwde pand in het levendige Winkelcentrum Breepark, bieden we een nieuwe en verrijkte eetervaring.

Een Nieuw Hoofdstuk in Culinaire Excellentie
Bij Wereldrestaurant Breepark zetten we de traditie van uitmuntende internationale keuken voort, terwijl we nieuwe en opwindende smaken introduceren. Ons restaurant biedt een breed scala aan gerechten, van klassieke Europese favorieten tot exotische Aziatische delicatessen, allemaal bereid met de verse en hoogwaardige ingrediƫnten.

Een Verrukkelijke Ervaring voor Iedere Gast
We begrijpen dat liefhebbers van Wereldrestaurant Vandaag bepaalde verwachtingen hebben, en we zijn toegewijd om deze niet alleen te voldoen, maar te overtreffen. Of u nu komt voor een familiediner, een romantische avond uit, of een zakelijke bijeenkomst, Wereldrestaurant Breepark is de plek waar culinaire dromen werkelijkheid worden.

Bezoek Ons Vandaag Nog
We nodigen voormalige gasten van Wereldrestaurant Vandaag en nieuwe bezoekers uit om de veranderingen zelf te ervaren. Kom en geniet van onze gastvrijheid, ons gevarieerde menu en de aangename sfeer. Wereldrestaurant Breepark is meer dan een restaurant; het is een bestemming waar elke maaltijd een speciale gelegenheid wordt.