Welkom bij Wereldrestaurant Breepark – Uw Culinaire Bestemming in Breda
Geniet van een unieke culinaire ervaring in het hart van Breda. Bij Wereldrestaurant Breepark serveren we een uitgebreide selectie van internationale gerechten, perfect voor elke smaak en gelegenheid.

Een Wereldreis op uw Bord
Ons menu neemt u mee op een gastronomische reis van het Oosten naar het Westen. Begin uw avond met verfijnde Aziatische delicatessen, waaronder verse sushi en authentieke Chinese dimsum. Vervolgens, proef de rijke smaken van Europa met onze selectie van Italiaanse pasta’s en Franse kazen.

Voor de Liefhebbers van Vlees, Vis en Vegetarisch
Of u nu een vleesliefhebber bent, de voorkeur geeft aan verse visgerechten of opteert voor vegetarische opties, bij ons vindt u altijd iets naar uw smaak. Onze chefs gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat elk gerecht een feest is voor de zintuigen.

Een Zoete Afsluiting van uw Maaltijd
Vergeet niet om plaats te maken voor het dessert! Ons dessertbuffet biedt een verleidelijke selectie van zoetigheden, inclusief schepijs, gebakjes, en seizoensgebonden lekkernijen.

Bezoek ons Vandaag Nog!
We verwelkomen u graag bij Wereldrestaurant Breepark. Gelegen in het levendige winkelcentrum Breepark in Breda, zijn we de ideale plek voor een avondje uit, een familiediner, of een speciale gelegenheid.