Een Verrijkende Culturele en Culinaire Ervaring in Breda
Maak uw dag in Breda compleet met een bezoek aan de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekerk, onderdeel van het Museum Catharijneconvent, en sluit af met een voortreffelijk diner bij Wereldrestaurant Breepark.

Verken de Onze-Lieve-Vrouwekerk
De Onze-Lieve-Vrouwekerk is niet alleen een architectonisch wonder, maar ook een schatkamer van religieuze kunst en geschiedenis, beheerd door het Museum Catharijneconvent. Deze kerk biedt een fascinerende blik op het religieuze en culturele erfgoed van Breda.

Culinaire Afsluiting bij Wereldrestaurant Breepark
Na het verkennen van de kerk nodigen wij u uit om uw culturele reis voort te zetten met een culinaire ervaring bij Wereldrestaurant Breepark. Ons restaurant biedt een uitgebreid scala aan internationale gerechten die uw smaakpapillen zullen verrassen.

Ideaal voor Geschiedenis- en Kunstliefhebbers
De combinatie van een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk met een diner bij ons restaurant is perfect voor liefhebbers van geschiedenis, kunst en gastronomie. Geniet van de rijke cultuur van Breda en sluit uw dag af met een ontspannen diner.

Plan Uw Culturele Uitje in Breda
Beleef een dag vol cultuur en smaak in Breda. Bezoek onze website of neem contact met ons op om uw bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk te combineren met een onvergetelijk diner bij Wereldrestaurant Breepark.