Een Perfecte Combinatie van Winkelen en Dineren Beleef een dag vol winkelplezier in de Ginnekenstraat, een van de meest levendige winkelstraten van Breda, en sluit uw dag af met een smakelijk diner bij Wereldrestaurant Breepark. Ons restaurant, gelegen op een steenworp afstand van het winkelgebied, is de ideale plek om te ontspannen na een dagje uit.

Een Culinaire Afsluiting van uw Winkeldag Na het verkennen van de diverse winkels en boetieks in de Ginnekenstraat, nodigen wij u uit om te genieten van de wereldse keuken in ons restaurant. Of u nu trek heeft in lichte hapjes of een uitgebreid diner, ons menu biedt voor ieder wat wils.

Een Sfeervolle Omgeving voor Winkelend Publiek Bij Wereldrestaurant Breepark heerst een gastvrije en comfortabele sfeer, perfect voor zowel individuele bezoekers als groepen. Kom tot rust en bespreek uw winkelvondsten terwijl u geniet van onze heerlijke gerechten.

Ideaal Gelegen voor Winkelbezoekers Dankzij onze gunstige ligging nabij de Ginnekenstraat, is Wereldrestaurant Breepark een gemakkelijke keuze voor bezoekers die op zoek zijn naar een maaltijd na het winkelen. Wij bieden een welkome afwisseling van de drukte van de winkelstraat.

Reserveer Uw Tafel na een Dag Winkelen Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om uw tafel te reserveren na uw winkeltrip. Bezoek onze website of neem contact met ons op om uw dinerervaring te garanderen.