Unieke Vieringen in Wereldrestaurant Breepark
Of u nu een verjaardag, jubileum, familiebijeenkomst of een andere speciale gelegenheid viert, Wereldrestaurant Breepark in Breda biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk privéfeest.

Een Wereld van Culinaire Mogelijkheden
Onze uitgebreide menukaart brengt de beste smaken van over de hele wereld samen. Van verfijnde Europese gerechten tot exotische Aziatische creaties, we hebben een culinair aanbod dat elke gast zal verrassen en bekoren.

Flexibele Ruimtes voor Elke Groepsgrootte
Ons restaurant beschikt over veelzijdige ruimtes die geschikt zijn voor groepen van elke grootte. Of u nu een intiem diner voor een kleine groep plant of een grootschalig feest, wij bieden de perfecte ruimte voor uw evenement.

Persoonlijke Aandacht voor Uw Speciale Dag
Bij Wereldrestaurant Breepark begrijpen we het belang van persoonlijke aandacht. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om elk aspect van uw feest te personaliseren.

Gemakkelijke Toegang en Parkeergelegenheid
Gelegen in het hart van Breda, nabij het levendige Winkelcentrum Breepark en direct aan de A27, is ons restaurant gemakkelijk bereikbaar voor al uw gasten. Met ruime gratis parkeergelegenheid is het voor iedereen eenvoudig om er te komen.

Neem Contact Op voor Uw Privéfeest
Bent u klaar om een onvergetelijk privéfeest te organiseren bij Wereldrestaurant Breepark? Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw evenement te plannen.