Een Hemelse Hemelvaartsdag Ervaring
Beleef Hemelvaartsdag op een bijzondere manier bij Wereldrestaurant Breepark in Breda. Wij bieden een warme en uitnodigende omgeving, perfect voor een ontspannen viering met vrienden en familie.

Proef de Lente met ons Speciale Hemelvaartsmenu
Onze chefs hebben een speciaal menu voor Hemelvaartsdag samengesteld, vol met seizoensgebonden gerechten die de lente vieren. Geniet van een diversiteit aan smaken, van lichte en frisse voorgerechten tot rijke en bevredigende hoofdgerechten, allemaal bereid met de beste ingrediƫnten.

Een Ontspannen Sfeer voor Uw Viering
Bij Wereldrestaurant Breepark streven we ernaar om een ontspannen en gezellige sfeer te creƫren, ideaal voor het samenbrengen van mensen op deze speciale dag. Ons vriendelijke personeel staat klaar om ervoor te zorgen dat u en uw gasten volop genieten.

Activiteiten voor het Hele Gezin
Hemelvaartsdag bij ons is meer dan alleen een maaltijd; het is een ervaring. We organiseren diverse activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een perfecte dag is voor gezinnen om samen te komen en te genieten.

Reserveer uw Tafel voor Hemelvaartsdag
Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om uw tafel voor Hemelvaartsdag van tevoren te reserveren. Bezoek onze website of neem contact met ons op om uw plaats te boeken voor een heerlijke viering.