Een Complete Avond Uit in Breepark
Geniet van de nieuwste films bij Kinepolis, gelegen in het bruisende eventcentrum Breepark in Breda, en begin uw avond of sluit uw avond af met een heerlijk diner bij Wereldrestaurant Breepark. Onze locatie biedt het gemak van een avondje uit onder één dak.

De Ultieme Film- en Dinerervaring
Voor/Na het beleven van een film in de comfortabele en moderne zalen van Kinepolis, nodigen wij u uit om de avond te vervolgen met een diner in ons restaurant. Kies uit een breed scala aan internationale gerechten die perfect aansluiten bij elke smaak.

Gastvrijheid en Comfort Na Uw Film
Wereldrestaurant Breepark biedt een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor het bespreken van de film onder het genot van een smakelijke maaltijd. Of u nu met vrienden, familie of een speciaal iemand bent, wij zorgen voor een memorabele begin of afsluiting van uw avond.

Ideaal Gelegen voor Bioscoopbezoekers
Gelegen in Breepark, vlak bij de Kinepolis-bioscoop, is ons restaurant gemakkelijk bereikbaar voor bioscoopbezoekers. Profiteer van onze nabijheid en maak van uw filmavond een uitgebreide uitgaanservaring.

Reserveer Uw Tafel voor Na de Film
Om te zorgen dat u voor of na uw film direct aan tafel kunt, raden we aan om van tevoren te reserveren. Bezoek onze website of neem contact met ons op om uw diner voor of na de film te plannen.