Een Dag van Kunst en Culinair Genot in Breda Beleef een cultureel uitje in Breda met een bezoek aan het Stedelijk Museum, gevolgd door een heerlijke maaltijd bij Wereldrestaurant Breepark. Ons restaurant, gelegen in de nabijheid van het museum, is de perfecte plek om uw dag van kunst en cultuur af te sluiten.

Ontdek het Stedelijk Museum Breda Het Stedelijk Museum Breda is een must-visit voor kunst- en geschiedenisliefhebbers. Met zijn rijke collectie en boeiende tentoonstellingen biedt het museum een diepgaande blik op zowel lokale als internationale kunst.

Geniet van Wereldse Smaken bij Wereldrestaurant Breepark Na uw museumbezoek bent u van harte welkom bij Wereldrestaurant Breepark, waar een culinaire wereldreis op u wacht. Van Aziatische delicatessen tot Europese klassiekers, ons uitgebreide menu biedt iets voor elke smaak.

Perfect voor Cultuurliefhebbers en Fijnproevers Onze locatie maakt ons de ideale bestemming voor iedereen die een dag van cultuur wil combineren met culinaire verwennerij. Of u nu een lokale inwoner bent of een bezoeker van Breda, bij ons vindt u een gastvrije sfeer en gerechten van topkwaliteit.

Plan Uw Bezoek Maak uw dag in Breda compleet door een bezoek aan het Stedelijk Museum te combineren met een diner bij Wereldrestaurant Breepark. Bezoek onze website of neem contact met ons op om een tafel te reserveren.