Een Gezellige Dag Bowlen en Dineren in Breda Combineer de opwinding van bowlen bij Breepark met een heerlijk diner bij Wereldrestaurant Breepark. Deze combinatie is ideaal voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s in Breda.

Strike, Spare en Smakelijke Gerechten Na een paar spannende rondes op de bowlingbaan, bent u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van een ontspannen diner. Ons menu biedt een uitgebreide keuze aan wereldgerechten, perfect om uw bowlingavontuur af te sluiten.

De Ideale Afsluiting van Uw Bowlinguitje Of u nu een beginner of een ervaren bowler bent, uw dag is niet compleet zonder een bezoek aan ons restaurant. We bieden een gezellige en gastvrije omgeving, waar u uw bowlingervaringen kunt delen en nagenieten van een actieve dag.

Een Uitstekende Locatie voor Groepsactiviteiten Onze nabijheid tot de bowlingbaan in Breepark maakt ons restaurant de ideale locatie voor groepsactiviteiten en evenementen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, teambuilding of gewoon een avondje uit, wij staan klaar om uw ervaring bijzonder te maken.

Reserveer Uw Tafel voor de Perfecte Bowlingavond Wij adviseren om van tevoren te reserveren, zeker als u met een grotere groep komt. Neem contact met ons op of bezoek onze website om uw diner na het bowlen te plannen.