Een Dag van Herdenking en Culinair Genot in Breda
Beleef een betekenisvolle dag in Breda met een bezoek aan het Maczek Memorial, gevolgd door een voortreffelijk diner bij Wereldrestaurant Breepark. Deze combinatie biedt zowel een moment van herdenking als een plezierige culinaire afsluiting.

Ontdek het Maczek Memorial Breda
Het Maczek Memorial is een eerbetoon aan de Poolse generaal Stanisław Maczek en zijn soldaten, die een cruciale rol speelden bij de bevrijding van Breda in 1944. Dit indrukwekkende herdenkingscentrum biedt inzicht in hun bijdrage en de impact van de Tweede Wereldoorlog op Breda.

Geniet van Wereldse Smaken bij Wereldrestaurant Breepark
Na uw bezoek aan het memorial nodigen wij u uit om te ontspannen en na te denken bij Wereldrestaurant Breepark. Ons menu biedt een rijke variatie aan internationale gerechten, perfect om uw dag van herdenking en reflectie af te sluiten.

Een Respectvolle en Gastvrije Omgeving
Wij erkennen het belang van herdenking en geschiedenis en bieden onze gasten een respectvolle en gastvrije omgeving. Ons team zorgt ervoor dat u zich welkom voelt en een aangename ervaring heeft.

Reserveer uw Bezoek
Voor een naadloze ervaring raden we aan om zowel uw bezoek aan het Maczek Memorial als uw diner bij ons restaurant van tevoren te plannen. Neem contact met ons op of bezoek onze website om uw tafel te reserveren.